Integrerte møbler,  Interiør design,  kjøkken løsning,  Snekkeri

Fra upraktisk kjøkken til fullintegrert løsning

Volumene i denne leiligheten så fantastiske ut ved første øyekast, men eierne oppdaget raskt at kjøkkenet var dårlig utnyttet. Det integrerte skuffekjøleskapet var under laveste del av taket – mindre enn 1,55 m høyt – og paret måtte bøye seg på en ukomfortabel måte hver gang de trengte noe der. Nisjene rundt kjøleskapet var også ganske upraktiske, som første bilder vises. Eierne ønsket å flytte kjøleskapet bort til den andre enden av kjøkkenbenken, ved siden av komfyren, og ønsket også en bedre lagerløsning under taket i stedet.

Jeg forlenget veggen under benken for at kjøleskapet skulle passe inn og forlenget benken med en nydelig svart granit plate. Jeg brukte det meste av de eksisterende KVIK-elementene som var utsolgt og umulig å bestille på nytt.
I nisjen bygde jeg en stor skuffeseksjon som ble tilpasset nøyaktig under taket og optimaliserer all den disponible plassen. I tillegg bygde jeg en kjøkkenøy på hjul som står mot veggen til hverdagsbruk, men kan blir brukt for å forlenge kjøkkenbenken ved siden av kjøleskapet, ved behov.

Til slutt bygde jeg en 3m bredd skuffeseksjon under den laveste delen av taket i soverommet, med en nydelig svart/hvit høypresset laminatplate på toppen.

Hilde og Jonathan :
We live under a slanted ceiling making it very difficult to use any standard furniture for our kitchen and bedroom. Nico has been very helpful with ideas before we started, had an eye for detail in his work, and had no problem with the adjustment that we asked for along the way. We are happy with the final product.