Integrerte møbler,  Interiør design,  Snekkeri

Kreativ og vakker romdeling

Denne ettroms leiligheten hadde god plass til å bygge en struktur som tilbyr mer privat rom, hyller, skuffer og et bord som kan folde selv opp.

Skuffene er plassert under en plassbygd struktur og er forsterket for å fungere som basis for reisverket som går fra gulv til til tak med integrerte, elegante vinduer. Mellom sengen og veggen er det også en rad av skap (med top side som kan åpnes) på gulvet.

Resultatet er en unik struktur som skaper en original planløsning med godt lysinnfall.

Øystein :
Jeg hadde behov for å skape bedre soner i leiligheten min, hvor jeg både har bodd selv og leid ut. Romløsningen var helt grei, men jeg ønsket bedre oppbevaringsmuligheter og å skape klarere linjer og skiller mellom de ulike sonene i rommet. 
Nico var på befaring i leiligheten og etter en del sparring tegnet han noen gode forslag, som jeg hadde noen flere ideer for. Etter litt modifikasjoner så «flyttet» han inn i rommet med verktøyet og begynte bygge konstruksjonen.
Sluttresultatet er jeg meget fornøyd med. Skrivebord/avlastningsbord, fleksible oppbevaringssystem, dagslys men samtidig et klart romskille.
Nico holdt meg oppdatert underveis i prosessen. 
Vil gjerne anbefale ham videre til andre for små og større prosjekter.